Söndag

Idag vaknade vi sent och bestämde att det var dags för en liten cykeltur. Vi chansade på att det var torrast i Mellbystrand. Vi åt lite frukost med lillkillen innan vi bytte om packade med extra kläder innan vi åkte iväg.

Vi cyklade bara på den delen av slingan som är på den västra sidan av motorvägen och det fungerade bra tills vi kom till den sista delen av slingan. Där var hela skogen som en sjö, jag chansade och cyklade en bit på lätt växel men det var väldigt djupt och på botten av vattnet var det is och det var väldigt nära att jag ramlade omkull. Jag blev stående vid en tall på en liten tuva. Bestämde mig för att gå resten av den översvämmade stigen. Det var väldigt kallt men jag blev snabbt varm igen om mina ullstrumpsklädda fötter.

(null)

Spännande med lite äventyr en helt vanlig söndag😂 Hur som helst var det härligt att få komma i väg på en fin cykeltur i solskenet. Kändes nästan som vår i luften. Nu hoppas jag att det fortsätter att var lite milt väder så jag kan cykla många dagar framöver. Det är stor skillnad att cykla utan att bli kall och frysa om både händer och fötter. 

Kram ❤️


Helg

Fredag och tidig dag igen. Åkte och hämtade lillkillen efter skolan och sen hem och vila foten och passade då på att träna hjärnan genom att pussla några timmar. Det är väldigt rogivande att pussla och vi är flera på jobbet som byter pussel med varandra. Väldigt kul! 
Tränade med Vibes en timme, kändes bra att få jobba lite med kroppen.

(null)

Var tvungen att gå upp tidigt i dag trots att det är lördag. Jag skulle nämligen träffa bästa kollegan och den förra kollegan, det var dags för en av alla våra frukostar. Vi brukar ju ses några gånger per år och äta frukost och idag var det dags för Borgmästargården. Där fanns en frukostmeny som jag valde. 

Jag valde en portion gröt med saffran och citrus topping, the och charkpålägg. Det var gott men inte det bästa jag ätit. Och tycker nog att 249 kr är lite i saftigaste laget för detta, tyvärr. Men nu har vi testat och då vet vi.
(null)

Efter frukosten åkte jag till Jysk och köpte några lådor som jag skulle ha när jag organiserade skafferiet. Sen passade jag på att handla inför veckan så att allt finns hemma!

Kom hem och fixade i skafferiet och det blev nog så bra det kunde bli. Skönt att få lite ordning. På kvällen åt både storkillen och mellankillen med oss, trevligt❤️

Kram ❤️


Veckan som gick

Det blev måndag och jag vaknade med lite känning av öronkristaller. Gick upp och kände mig tveksam till om jag skulle jobba eller inte men valde att fixa iordning mig och åkte till jobbet. Vi var ute på gården på förmiddagen och det fungerade ändå bra men när vi kom in så blev det värre och värre. Så efter lunch åkte jag hem och la mig och vilade. 

Tisdagen innebar en dag hemma och när jag vaknade var det sämre och jag gick och la mig igen och när jag vaknade vid 10 var det nästan helt bra. Så himla tråkigt att vara hemma med något så meningslöst men också omöjligt att jobba. Det är väldigt jobbigt att må illa hela tiden. På eftermiddagen var jag så pass pigg att jag  passade på att springa en runda i skogen. Det var kladdigt och blött. 

(null)

Onsdag var jag tillbaka på jobbet igen, kände mig pigg och glad att vara tillbaka. Jobbade sent och det blev en bra dag. Tränade lite med Vibes innan vi åt mat. 

(null)

Torsdag är min tidiga dag och efter en fin förmiddag i skogen med bästa kollegan åkte jag till min osteopat och fick lite behandling. Hoppas min fot snart blir bättre. 

Kram ❤️