Fin start på veckan


Idag slutade jag 16.30 och efter en fin dag på jobbet åkte jag hem och bytte om till cykelkläder, packade väskan med mat och gofika. 

Vi tog bilen till Haverdal och cyklade ett varv på vår vanliga runda och sen tog vi oss ner till sanddynerna och värmde vår mat. Vi åt maten och solen gick ner och då blev det riktigt kallt. Vi snabbade oss att äta våra goda, medhavda biskvier innan vi snabbt cyklade tillbaka till bilen. 
Det blev en fin avslutning på en fin måndag! 


(Inga bilder idag heller🥲)


Kram ❤️






Lördag

Idag var det dagen jag bävat för i flera veckor, det var dags för Maries fruhippa, alltså när möhippan infaller efter bröllopet. 

Vi började dagen med att samåka från Åled till Unnaryd. Där inleddes allt med 50 minuters morgon yoga och sen lite god frukost. Det gick bra, jag är ju ingen yogi men gjorde mitt bästa. Alla hade bidragit men något till frukosten så det blev som en stor hotellfrukost. Mumsigt! 

Sen åkte vi in till Halmstad med bil och det var dags för lite SUP på Nissan. Jag har varit nervös hela veckan inför det här momentet, dels att jag ska ramla i eller att den skulle sjunka… men det gick bra. Jag stod på knä hela tiden och det fungerade bra, vågade inte riktigt resa mig men fick väldigt ont i knäna. Det ösregnade under hela SUP färden. 

När vi kom fram till resturangen där vi skulle äta var vi helt dyngsura och kom in där barfota. Det var väldigt trångt inne på Söderfamiljen som den hette så vi fick helt enkelt byta om utanför. Såg nog väldigt roligt ut😂. Maten var mycket god och fräsch! 

Sen promenerade vi tillbaka till bilarna och åkte till Åled och där bodde en av tjejerna. Där fick vi duscha och sen fikade vi och drack gott. Mycket trevligt! Vid 19.00 hade vi bokat bord för kvällsmat så då tog vi bilarna in till Halmstad igen. Jag tog en pasta Carbonara, den var mycket god! Vid 22 var alla trötta och nöjda så då kom Chefsmekanikern och hämtade mig. 


Bilderna jag ville visa gick inte att få med idag🥲

Tack för en mycket trevlig fruhippa! 

Kram ❤️







Torsdag

Idag var det väldigt varmt hela dagen. Efter en finfin dag med kollegorna och barnen kändes det kul att ha mitt jobb. Åkte hem och förberedde lite mat och bytte om till träningskläder och bestämde mig för att springa en runda. 

Precis då kom det ett sms från bästa orienteringskompisarna som undrade om vi ville komma ner till havet och äta kvällsmat. Chefsmekanikern var inte hemma och jag ville springa, så jag sprang en sväng och sen bytte jag om snabbt och åkte ner till stranden. 

Efter ett härligt dopp kom Chefsmekanikern med en god pizza som vi delade på. Mycket trevligt och gott. 

(null)

Fin avslutning på dagen! 


Kram ❤️