Besök på Hamngatan 15

Min kollega var snäll och kunde byta dag med mig så att jag kunde sluta tidigt idag istället för på torsdag. Jag hade fått en tid hos Pablo på Hamngatan 15 så nu var det dags för ännu en tatuering. 

Jag hade en idé och två olika förslag på text och visste ungefär var den skulle vara och hur jag ville att den skulle se ut. Det blev en rad ur Genom eld och vatten med Sarek. 
(null)

Det gick väldigt fort att fixa till texten, storleken och placeringen och sen var det bara att bita ihop. Tog inte speciellt lång tid och resultatet blev väldigt bra. Nu är det bara att vänta på att den ska läka så att jag snart kan träna, sola och bada igen! 

När jag kom hem fixade jag och Chefsmekanikern lite i trädgården efter lite gofika i solen! Härlig dag☀️
(null)

(null)

Kram ❤️


Helg

Resten av veckan jobbade jag korta dagar och det passade mig bra då det gör väldigt ont efter tandutdragning. Jag knaprar tabletter regelbundet, så många jag får men det hjälper inte riktigt ändå…

Vilar mycket och är ganska trött på att ha ont, avundas inte de som lever med ständig värk. Jobbigt att ha ont i hela käken och strålande huvudvärk hela tiden men läste att det kunde vara så, att dag tre och fyra är värst så nu hoppas jag bara att det vänder snart. 

Passar på att lyssna på ljudböcker och slappa, tvätta och hänga tvätt då elen är billig just nu.

Morsdag firades med lite cykling och jag valde att cykla i Mellbystrand, en av mina favoritplatser❤️. Blev en kort runda, det var det jag orkade med ihållande värk idag. Avslutade med lite tonfiskröra och en kaka i solen innan vi åkte till Halmstad och hämtade sushi. 
(null)

(null)

På kvällen åt vi sushi och grillat hela familjen, mycket trevligt❤️

Kram ❤️


En halv tand och några kronor fattigare

Idag gick jag upp tidigt och skjutsade Lillkillen till sitt extra jobb och sen lyssnade jag på en intressant ljudbok tills jag började jobba. Jobbade bara några timmar innan jag hade en tandläkartid. Det var dags att dra ut den halva tand som i åtta år varit provisoriskt lagad. Den höll länge men nu var det dags att dra ut den. 

Gå hos en privat tandläkare i Falkenberg, Oris dental de är väldigt pedagogiska och trevliga. Och idag var inget undantag, fick bedövning och tanden var lite krånglig men det var över på en halvtimme. 
(null)
Åkte hem och meddelade jobbet att vi ses i morgon, hoppas jag… Ägnade mig åt att vila och lyssna på en bok resten av dagen. Drack lite yoghurt och solade lite. 

Kram ❤️