Ny vecka

Idag vaknade jag och kände mig lite rosslig, det vill liksom inte ge med sig. Jobbigt att det inte riktigt går över. Känner mig inte sjuk men inte heller helt frisk. Men vad gör man åt det, bara att knega vidare. 

Hade en fin måndag på jobbet med utflykt och uppsättning av tarp. Skapligt väder med lite solglimtar och bara någon liten droppe regn. Dagen gick snabbt och när jag kom hem var det dags för premiärcykling med nya cyklarna i mörkret med lampor.

När vi cyklar i mörker är det lite förberedelser med att ladda lampor och sätta på dem på hjälmen. Få med sig en lampa ut till cykeln och sätta på styret. Även lite mer arbete efter cyklingen då de ska laddas igen. 

Men mörkercyklingen är det bästa som finns, att bara se det som lyses upp av lamporna. Det blir lite magiskt i mörkret. Och det känns som att det går lite fortare på nåt vis.
(null) 

(null)


Fin start på veckan!

Kram ❤️

Lördag

Idag ringde klockan sjukt tidigt enligt min uppfattning iallafall. Jag är väldigt morgontrött men idag skulle jag till Falkenberg och äta frukost med min kollega och min fd kollega. Vi valde att äta på Hamngatan 27, en av den bästa frukosten vi ätit! Kan jag verkligen rekommendera👍🏼

 
(null)

Sen handlade jag och åkte hemåt. Väl hemma kuretade jag min rygg med en varm vetekudde. Sen bytte vi om och packade på cyklarna på bilen och åkte till Mellbystrand. Vi cyklade ett varv på Buktenbanan i fina höstfärger. Det blev en jobbig runda då jag fortfarande är lite rosslig, andningen var ungefär som när det är som mest pollen ute. Men det gick bra och min rygg som är lite ond just nu klarade sig bra.
(null)

(null)

När vi cyklat färdigt åkte vi hem och sen blev det kvällsmat och några Falkfilmer.

Kram ❤️



Ny cykel

Har känt mig lite hängig sedan igår och det är inte bättre idag heller så är inte på topp men när vi kom till skogen med barnen blev det lite bättre. Tänk vad lite skogsluft kan göra med människor❤️ 

Slutade tidigt och köpte lite hälsokost som jag äter varje dag som ska vara bra för immunförsvaret och lite fika innan jag åkte hem. Drack en Nocco påväg till stan och det är sjukt hur mycket det påverkar mig positivt. Hade känt under dagen att det nog bara var läge att åka hem och vila idag men när jag kom hem var jag skapligt pigg och Chefsmekanikern hjälpte mig att byta till SPD trampor. 
(null)

Lastade på cykeln och körde till Haverdal och cyklade en runda i långsamt tempo. Första riktiga rundan! Det var väldigt fint i skogen med massor av fina gula löv men lite lerigt och blött.  

Den är väldigt, väldigt fin min nya cykel. En scott spark 900 rc comp. Mycket nöjd!
 Tack för det Chefsmekanikern❤️ (null) 

(null)

Får skriva mer om den framöver!

Kram ❤️