Nu är det klart

Ett år har gått och jag har klarat alla månadersutmaningar under hela 2021💪🏼
Känns ganska bra så här i efterhand. Vissa månader kändes det omöjligt att få ihop det med jobb 8 timmar om dagen och lite annat som också tar tid men nu är det klart ✅ 

(null)

Håller på att fundera på hur mina mål inför 2022 ska se ut och eventuella utmaningar men jag kommer nog på nåt så småningom! 
 
Kram ❤️

Onsdag

Fick ett tråkigt samtal igår om att min massör träffat släkt och vänner med covid och var tvungen att testa sig så min massagetid idag blev avbokad. Blev riktigt ledsen, hade sett fram emot den väldigt mycket! 

Vaknade sent och var seg och trött. Gick upp och åt frukost tillsammans. Sen plockade jag lite, tvättade lite och städade lite. I morgon kommer min mamma hem till oss och stannar över nyår. 

På eftermiddagen tog jag mig i kragen och bytte om till löparkläder och sprang en runda i skogen. Är så nöjd med mina finast julklappar, ett par Airpods pro och ett tidtagarur. De är guld värda❤️ Tack! 
(null)
Kram ❤️

En gång till…

Idag blev det en favorit i repris så att säga. Vi packade matsäck och åkte till Åkulla. Mulet och regn, inte som igår då solen sken. 

 
(null)

Jag åkte några varv och Chefsmekanikern åkte några extra sen fikade vi inomhus i värmestugan. Ganska mysigt faktiskt! 

Sen åkte vi hem och duschade. Bytte om till människokläder och resten av dagen var vi på lite shopping i Halmstad. På kvällen tog vi en genväg och beställde pizza, gott! 

Det blev en bra tisdag! 

Kram ❤️