Söndag

Då var det söndag igen och efter lite sovmorgon var det dags att ta på löparskorna och springa en runda. Sprang samma upplägg som sist, asfalt, 1 plus 1 min ( jogg varvat med gång) i 20 minuter. Det var jobbigt men gick ändå bra. Men kände av min fot direkt och det var ju inte bra. Vet att jag kände att det gjorde lite ont när jag gick i trapporna på hockeyn igår men vet inte varför. Tråkigt i allafall.

Duschade och fixade i ordning mig för sen var det dags att träffa de gamla pluggkompisarna, igen. Nu har vi varit väldigt duktiga på att ses ofta och hemligheten är att boka ett datum för nästa gång innan vi åker hem. Vi hade många spännande diskussioner och fina skratt. Kul att ses! 
(null)

Fick åka ganska tidigt från lunchen för att hinna till andra matchen i hockeyn. Det var skapligt med folk och stämningen var bra. Men det gick dåligt i början och Hammers låg under med 1-3 ända tills sista perioden då de lyckades få till 3-3 och det blev förlängning. Tyvärr förlorade de med endast någon minut kvar och jag blev så sur. Det är så tråkigt att förlora 😭 
(null)

Hemma stekte Chefsmekanikern hemgjorda högrevsburgare och mellankillen var här och åt. Trevligt!

Kram ❤️

Kommentera inlägget här :