Onsdag

Idag slutade jag 16.00 pga att jag var på Brandsäkerhetsutbildning hela eftermiddagen. Åkte hem lite klokare och bestämde att jag ville cykla. 

Chefsmekanikern kom hem och vi bytte om till cykelkläder och gav oss iväg. Vi cyklade till Vesslunda och tog ett varv på den fina reflexbanan. Solen sken och det var väldigt fint i skogen. Lite spännande för vi mötte inte en endaste människa på hela turen, brukar alltid vara någon hundmänniska på promenad.
 
(null)

Var så skönt att komma hem efter cykelturen och upptäcka att solen fortfarande lyste. Så härligt! Kvällen avslutades med bad i badkaret med härligt badskum från fina E, våfflor med grädde och lite tv. 

(null)

Härlig onsdag! 

Kram ❤️


Tisdag och löpning med Run Academy

Idag är det dags för andra löppasset med Run academy, tyckte att förra veckans pass var väldigt jobbigt 😩 Hoppas det känns bättre efter detta, kanske kan hitta någon lite possitiv tanke iallafall…

(null)

Jo, det var riktigt pissjobbigt, ursäkta ordvalet, men det kändes ändå bra idag💪🏼Tror att jag kommer att känna av det i morgon! 

Passet innehöll intervaller, korta varvat med långa och det kånns kul när jag kan springa i min takt utan att det påverkar de andra lite snabbare löparna! 

Tack för idag! 

Kram ❤️

Fina vänner

I kväll var det dags för en träff med goda vänner från gamla mammalaget. Vi hade beställt mat från Gudmundsgården, potatissallad och kallskuret på fruktfat. Alla tog med lite egen dricka och det hade köpts in lite gott snacks. 

(null)

Vi åt och drack gott i många timmar och det blev många fina samtal. Kul att uppdatera sig lite, det var längesedan sist. Mer än fem år sedan vi spelade fotboll och inte förlorade en enda gång💪🏼!  Vi pratade om att de flesta av oss hade kunnat tänkt oss att spela igen men vi är för få och det blir inte heller kul och några av oss minns fortfarande hur ont det kan göra…
(null)

Det blev sent och jag kände mig uppspelt och trött på samma gång, är inte van att dricka så många drinkar samma kväll😂

Kram ❤️