Västerås cityfestival

Idag gick vi upp vi 9 och gjorde oss i ordning för att gå till kolonilotten och fixa lite. Vi tog med en tonfisksallad och vatten att dricka. När jag klippt gräset gick jag till slingan på motionscentrum och sprang trekilometersslingan.

Det heter att den är 3 km men jag fick bara ihop ca 2,6 km men det låter ju bättre med tre… det var lika jobbigt idag som igår. Men jag tänkte att jag ska försöka hålla igång löpningen nu under sommaren så kanske jag känner mig lite bättre i höst när jag springer med Runacademy. 

När vi kom hem från lotten var det dags att fixa iordning oss och ta bussen till Västerås. Där mötte vi upp min moster och min kusin för lite mat på Grekiska grill och bar. Jag valde grillspett med klyftpotatis och tsatsiki. Det var mycket gott! Och mycket trevlig personal! 
(null)

Innan maten blev det en Ouzo
(null)

Sen gick vi vidare till bar LOKAL och satt på deras uteservering. Det var extremt mycket folk på stan, Västerås cityfestival pågår just nu. Det var mycket trevligt med blandade åldrar och goda drinkar. Trevliga och roliga samtal hade vi och vid 22.30 tog vi bussen tillbaka till den lilla bruksorten. 

Det blev en intensiv och rolig dag! 

Kram ❤️

Första träningen

Nu är första träningen avklarad den här veckan. Ställde klockan för att komma upp i lagom tid och var ganska trött men har sovit ganska bra trots att det var första natten hos mamma. Sprang en runda på Spånbanan eller Motionscentrum som det nog heter nu. 
(null)

(null)

När jag kom hem igen duschade jag och vi bestämde oss för att ta bussen till Åsby, för lite shopping och lunch. Bussen kom och redan tog ca 10-12 minuter. Vi gick runt hela butiken och det blev både badlakan och en klänning. Sen åt vi varsin räksallad med Rode Island dressing och en citronbiskvi till efterrätt. 
(null)

(null)

Sen var det dags att betala och vänta på bussen tillbaka. Ute hade vädret förändrats och det var kvavt och solen gassade. Bussen kom och då såg vi att det stod FULLSATT på den så den passerade oss utan att stanna! 

Va?! Man tror inte det är sant! Nu fanns två alternativ, vänta en timme eller gå hem. 
Vi tyckte vi var ganska färdiga med Åsby för idag så vi började gå hemåt och jag var ganska glad att jag inte hade köpt den stora porslinsskålen jag tittat på, den hade blivit väldigt jobbig att bära. Vi blev väldigt varma av att gå och svetten rann på oss men hem kom vi. 

När vi kylt ner oss lite var det dags att hälsa på svärmor. Vi köpte med oss glass och sen kom Chefsmekanikerns syster också förbi och vi fikade tillsammans. Mycket trevligt! 

Sen handlade vi och åt lite kvällsmat. Försökte vädra så gott det gick men det var varmt när vi skulle sova…

Det blev en innehållsrik dag! 

Kram ❤️



Åka kollektivt

Idag var det dags för mig att ta tåget till mamma, en resa som tar 5-6 timmar, i vanliga fall. Men inte idag, jag fick ett sms om att det var ersättningsbussar på en del av sträckan och en rekommendation att åka tidigare. Så jag åkte en timme tidigare och i Varberg var det bara att kliva av och vänta på en buss. Det tog 90 minuter innan det kom bussar. Många tålmodiga föräldrar med barn var det som väntade. En eloge till dem💪🏼

Missade mitt tåg med 25 minuter och fick hjälp av en mycket trevlig anställd på Västtrafik att boka en ny resa, tre timmar senare gick tåget men jag fick en första klass biljett! Tack snälla…

Spenderade tiden med att äta lite och titta på folk, kul en liten stund men inte i tre timmar. Kom fram till Västerås och fick vänta där i 40 minuter på buss vidare. I Västerås hade regnet tagit över också. 
(null)
(null)

Det blev en lång dag idag! 

Kram ❤️