Fredag

Idag är det fredag igen och jag känner direkt när jag vaknar att det är en bra dag! På jobbet passar vi på att vara ute så mycket det bara går, vilket innebär mycket pollen och det känns. Just idag hade två kollegor fika med sig så det blev mycket av det goda, fredagsmys redan vid 10 tiden, inte helt fel🙃

Dagen flöt på som vanligt och det blev lite varmare ju längre dagen gick och när jag kom hem hann jag prata med både lillkillen och mellankillen, skönt att stämma av hur dagen varit och vad som händer under helgen. Insåg att det bara blir jag och Chefsmekanikern till middag. Hade tidigare under dagen lite funderingar på middag ute i skogen men var lite trött så det blir "frukost" till middag framför tvn. 

(null)

Det är inte ofta det händer att jag inte gör någon aktivitet alls men idag blir det ingen cykling, ingen löpning, ingen promenad och inte heller någon styrka. Det blir bara soffan! 
Har lite idéer för morgondagen men det får ni höra om en annan gång! 
Hoppas ni har en fin Valborg🔥

Kram ❤️


Gamla minnen

Fick ett tips / önskan från Chefsmekanikern om att skriva några inlägg om saker vi gjort tidigare. 

Så det kommer jag att göra, då och då kommer ett inlägg om olika upplevelser från de senaste årens cykeläventyr. 
Kanske kan någon få sig ett gott skratt, någon kanske var med och minns samma som jag och någon annan kanske kan få tips på destinationer som blir en egen resa i framtiden... Vad vet jag? 

(null)


Kram ❤️


Tisdag

Redan tisdag, dagarna bara försvinner..,
Igår började jag dagen med en tidig morgonpromenad i skogen innan jobbet, kände mig väldigt duktig! Jag är tyvärr ganska morgontrött men har börjat med att gå upp ungefär samma tid varje vardag oavsett när jag börjar (fungerar inte på onsdagar då jag måste gå upp väldigt tidigt men de andra dagarna) och jag känner mig oftast lite piggare när klockan ringer och ibland vaknar jag lite innan klockan. 
Efter jobbet gick jag en sväng till då det var väldigt soligt och fint, tycker att det är ganska skönt att rensa huvudet efter jobbet. 

Det blommar så fint i trädgården


Idag var jag väldigt trött och lite irriterad efter jobbet men vi bestämde att vi skulle byta om och åka till Haverdal och cykla lite. Nya hjälmen och nya skorna fick komma ut i skogen för första gången och de fungerade väldigt bra👍🏼

Trodde det skulle vara fler i skogen men vi mötte bara några enstaka som promenerade och sprang. Det var fantastiskt fint i skogen, på vissa ställen täcktes marken av blommande vitsippor och på de flesta träd kunde man skymta gröna blad som var påväg att slå ut. 
Helt fantastiskt❤️

Nya skor

Många vitsippor blir det

En tur på cykel i skogen och min trötthet och irritation var som bortblåst, grön terapi eller vad ska man kalla det🌳

Ut i skogen med er! 

Kram❤️