Fincykling

Idag hade vi stängt på jobbet och det känns i hela kroppen efter en dag med stillasittande inomhusarbete. När jag kom hem bytte jag och Chefsmekanikern om till cykelkläder och cyklade mot Vesslunda. När vi kommit halvvägs fick vi stanna och Chefsmekanikern bytte slang i sitt bakdäck. Tur att han råkar vara bäst på sånt🙏🏼
(null)

Vi cyklade vår vanliga runda i skogen och på ett ställe var Chefsmekanikern tvungen att såga av ett träd som blåst ner över stigen, tur att han är bäst på det också💪🏼
(null)


Det blev en fin hösttur och vi hade tur med vädret också, nästan ingen nederbörd alls. Kul att cykla tillsammans igen❤️
(null)

(null)


Kram ❤️

Redan klar!

Redan i söndags var jag färdig med septemberutmaningen, att stänga alla ringarna 18 gånger. Kändes ganska skönt att den utmaningen inte var alltför svår, vissa månader har jag knappt haft tid att jobba för att min lediga tid då inte räckt till för att hinna träna så mycket som min Applewatch satt upp som mål för mig. Nu måste jag ju inte göra utmaningarna men det skulle kännas kul att klara alla månaderna hela 2021! 

Om bara några dagar drar oktoberutmaningen igång och det är lite spännande att inte veta och inte kunna påverka alls! Det visar sig vad det blir helt enkelt👍🏼.
(null)

Kram ❤️

Svamp och bad

Idag när vi vaknade bakade jag scones som vi åt tillsammans med min plommonmarmelad. Det var väldigt gott! Sen åkte vi till vårt svampställe och plockade kantareller. Vi hittade ganska många som bara stod där och väntade på oss! Sen åkte vi till Vilshärad Strand och fikade lite i solen, mycket mysigt! 

(null)

(null)

När vi kom hem bytte vi om till träningskläder och sprang en sväng i skogen tillsammans. Det blev några varv runt sjön med blandat löpning och gång. Det var fullt med älglöss som jagade mig, som vanligt😂. När vi var färdiga bytte vi om till badkläder och åkte ner till stranden. Det var ca 14 grader i vattnet idag också. Kändes skönt efteråt! 

Vad tränar de på?

Sen lagade vi mat och rensade svamp. Det blev en fin dag idag också! 

Kram ❤️