Påskafton i Haverdal

Idag blev det lite sovmorgon eftersom vi var vakna väldigt länge igår. Vi gick upp och åt frukost innan vi bytte om, packade ombyteskläder och lunch. Chefsmekanikern och bästa cykelkusinen cyklade till Haverdal men vi kvinnor tog bilen. 

När vi kom fram till Haverdal cyklade vi iväg på stigen vi brukar cykla men valde några plattare partier för att skona några onda kroppsdelar. Andningen var lite ansträngd trots pollen tabletter. När vi nästan var tillbaka  vid bilen mötte vi Chefsmekanikern och bästa cykelkusinen. 

Vi bytte om och idag grillade vi korv med bröd, mycket gott att få lite varm mat i magen. Det smakar alltid väldigt gott att äta ute. När vi var färdiga åkte vi hemåt och gjorde ett stopp i Steninge och där inhandlades lite fin keramik. 
(null)

Kvällen avslutades med lite påskmat, vi hade lax och en god sås som Chefsmekanikerns mamma brukar göra, kräftsallad, ägghalvor och en god spännande pizza. Det blev väldigt gott alltihop. 

Fin lördag helt enkelt!

Kram ❤️

Långfredagscykling i Mellbystrand

Idag gick vi upp strax efter åtta och åt frukost tillsammans innan Chefsmekanikern och bästa cykelkusinen fixade med lite smått och gått med cyklarna innan vi kunde packa in oss i bilarna och köra mot Mellbystrand. 

Vi hade tur med vädret och solen lyste på oss när vi kom fram. Jag och bästa cykelkompisen cyklade tillsammans i vår egen takt. 

Jag har ju trott att jag ska bli förkyld hela veckan men det verkar som att det är pollen som har kommit som ett brev på posten, för jag har inte blivit värre och det hjälpte lite grann nu när jag började med tabletterna. 

Vi cyklade rundan som går på västra sidan av motorvägen i ett ganska lugnt tempo och när vi hade cyklat ett varv så kändes det naturligt att ta ett varv till. Det blev några fantastiska kilometer i fantastiskt fin skog. 
(null)

När vi var färdiga var det bara att byta om och sen grillade Chefsmekanikern hamburgare som vi åt i solen. Det är alltid lika trevligt att äta ute. Ibland är livet fantastiskt fint❤️

När vi åkte hem åkte vi förbi ett bageri/konditori i Heberg och köpte med fika hem. Jag valde en kaka med nutella i, mycket gott.  När vi hade fikat åkte vi en sväng till gekås. Bästa cykelkompisen handlade och jag körde vagnen. 
  (null)

Det blev en intensiv men även effektiv långfredag. 

Kram ❤️

Påskhelgen

Hade en finfin dag på jobbet idag på skärtorsdagen. Vi var på utflykt och satte upp vår tarp. Där satt vi och hade det väldigt bra och barnen tycker att det är väldigt mysigt att krypa in under tarpen.

Slutade tidigt och åkte och handlade lite och när jag kom hem fixade jag lite hemma innan jag lagade mat. Idag blev det tacotårta och mellankillen och fina E åt med oss. 

Framåt kvällen kom bästa cykelkompisarna och vi satt och pratade en lång stund innan vi gick och la oss. I morgon blir det utflykt med cykling och grillning. 
Bilden är från Haverdal strand någon gång i höstas

Kram ❤️