Söndag

Mitt onda i ryggen som igår gick ganska bra var mycket sämre idag och jag kände mig ganska trött och irriterad när jag vaknade. Fick lite "hjälp" av Chefsmekanikern med liniment och värme i form av en vetekudde. Låg kvar och kurerade mig innan jag gick upp. 

Fixade med tvätt och städade lite när jag gick upp innan det var dags för lite brunch. När vi ätit bytte jag om till träningskläder och gick en runda i min skog, nu när jag är ganska nytatuerad tar jag det lugnt med träning och låter den läka ordentligt. 
(null)

När jag kom hem bytte jag kläder och jag och lillkillen övningskörde runt och han visade mig de fem sjöar som finns i vårt närområde, Kallhaga, Knobbesholm, Kärringasjön, Brödsjön och Långsjön. Det var kul att få se var han och hans kompisar hänger ibland. 

På kvällen kom Mellankillen och åt med oss och Storkillen har hängt med oss hela helgen så vi alla var med utom fina E som är lite krasslig. 

Tänk vad en helg går fort, ibland lite för fort…

Kram ❤️

Lördag

Har börjat vakna tidigare på helgerna, är det pga min ålder kanske(eller att jag går och lägger mig lite tidigare). Det är iallafall ganska skönt att kunna gå upp lite tidigare och vara pigg.

Vi gick upp och gjorde lite matsäck, det blev en god tonfiskröra och tunnbröd, te och kaffe. Sen bytte vi om och åkte söderut i det strålande fina men blåsiga vädret. 

Vi hade kommit på att vi skulle gå lite vid Hovs hallar. Solen sken och vinden ven. Vi visste inte riktigt hur vi skulle gå men hittade en stig att följa. Sen gick vi ner på ett ställe och kunde gå längs vattnet tillbaka. Det var fruktansvärt blåsigt men väldigt fint. 
(null)

Det blev ryggbiff och pommes framför mello som avslutning på en fin lördag. 

Kram ❤️


Tatuering

Idag fick bloggen sin första tatuering! 

Så skönt att äntligen få det gjort, har nämligen tänkt på detta ända sedan jag fick sy armen efter att ha ramlat på min mtb i Biskopstorp. Och nu är den på plats, lite större än jag tänkte från början och väldigt enkel precis som jag ville.  

(null)

Jag har alltid varit lite rädd för folk med många tatueringar och har inte fått tummen ur så att säga men nu blev det av. Jag bokade tid hos Pablo på Hamngatan 15 i Falkenberg och är väldigt nöjd med första kontakten och det trevliga bemötandet. Tack! 

Kram ❤️