Äntligen

Idag var det sista dagen för majutmaningen i min Applewatch. Jag har under dessa dagar tvivlat på att jag skulle klara det men nu är det gjort! 

Jag har under maj gått och sprungit 298,9 km, det är ganska långt per dag och om jag cyklar räknas det inte in, så det har ibland varit kämpigt att hinna med rent tidsmässigt. 

(null)

I morgon kommer nästa utmaning som gäller under juni så det blir inte mycket vila innan det är dags att ta tag i den, det ska bli spännande att se vad det är. 

Kram ❤️

Morsdag

Idag vaknade jag till lukten av pannkakor, det är det bästa jag vet❤️ De serverades med grädde och sylt ute i solen på baksidan. Fin början på dagen! 

Pannkakor till frukost

Sen blev det ombyte till cykelkläder och vi tog bilen till Skedala för att leta efter Halmstad Mtbs cykelled. Vi parkerade på en grusväg och började cykla och efter en lång stund med många backar uppför och många lerpölar kom vi fram till själva leden. Vi insåg att vi hade cyklat lite på den förut men från andra hållet och utan att veta att den gick där. Vi cyklade ett varv och jag tror att vi kommer tillbaka igen! 
(null)

(null)


(null)

 Påväg hem åkte vi till Biltema för att köpa mjukglass med Noisettetopping, de har en av de godaste mjukglassarna som finns och jag har testat många! 

När vi kom hem bytte vi om och tog en promenad ner till stegen på berget för årets första dopp i havet. Jag var helt inställd på ett det skulle vara fruktansvärt kallt MEN det var det inte, det var ungefär som på sommaren och vi låg i en lång stund. 
Bästa badet❤️

Promenad hem och ombyte igen och sen tog vi med alla kidsen upp i skogen och grillade korv, härligt när alla kan vara med❤️ Fick trisslotter av mellankillen och vann på en, blir två nya lotter så än har jag en chans! Avslutade dagen med god choklad från lillkillen och en film. Bästa dagen på länge! 

Kram ❤️







Lördag

Idag började jag dagen med frukost sen blev det lite fix med tvätt, städ, plock och lite frön som inte kommit i jorden. Bättre sent än aldrig! Gick några varv i skogen under förmiddagen för att få ihop några kilometer allt för att klara majutmaningen i min Applewatch. Kommer att fixa det men det har blivit många km varje dag ibland mer än en mil om dagen. 

Efter en sen lunch bytte vi om till cykelkläder och cyklade en sväng i Vesslunda på reflexbanan. Där var lika fint som alltid, allt är så grönt och blommar så fint nu och det är fullt av pollen men peppar peppar just nu går det faktiskt ganska bra för mig. Kan ju vara nåt som jag inte är så känslig för. 

Solen sken så fint mellan träden
Efter cykelturen var Chefsmekanikern tvungen att se fotboll på tv och när Sverige besegrat Finland blev det hamburgare till kvällsmat. Lugn och fin lördag hemma. I morgon är det min dag och kanske är det din också...

Kram ❤️