Blodomloppet

Idag var det dags för årets första och sista lopp (för mig), Blodomloppet 2021. 

Vädret var fantastiskt, det var varmt och solen sken. Kanske lite blåsigt men det kan ju vara skönt när man blir trött och varm😜
Där nere på stranden är målet💪🏼


Var ju lite osäker på om jag skulle känna av revbenen, har ju inte gjort så mycket de senaste 3-4 veckorna utan mest promenerat. Men det var inga problem, kände ingenting alls. 

Loppet börjar med två fasansfullt tråkiga kilometer på asfalt i lätt uppförsbacke sen blir det lite finare med stig och fin utsikt över havet. Jag kände direkt att det skulle bli rejält jobbigt men det var ju bara att bita ihop och genomföra. Jag fick gå lite efter två kilometer och sen nån liten stund i uppförsbackarna men kände mig ändå nöjd eftersom jag inte sprungit alls på flera månader. 

(null)


Efter loppet gick vi till vår fina plats där vi alltid sitter och äter vår picknick, idag var vi fem personer. Det är trevligt att göra nåt tillsammans med kollegor utanför jobbet ibland! 

Tack för ett fint lopp🏃🏽‍♀️

Kram ❤️




Söndag

Idag vaknade jag ganska pigg och vi gick upp ock packade lite att dricka och åkte till Halmstad för att hämta ut jobbets nummerlappar till tisdag då vi ska genomföra Blodomloppet tillsammans. 

Vi passade även på att köpa med oss två räkmackor från Ica maxis café. Sen åkte vi till lite olika skogar runt Halmstad för att fortsätta leta efter svamp 🍄 

(null)

Vi hittade lite här och lite där och fick ganska mycket rörelse in på kontot plus frisk luft! På ett ställe hittade Chefsmekanikern en plats med många många små kantareller så om ett tag åker vi dit igen och har vi tur är det bara att hämta hem lite svamp😜

När vi kom hem tog vi på badkläder och åkte ner till havet och doppade oss, mycket friskt och skönt! 

Man ångrar aldrig ett dopp
Svampen vi hittade idag serverades smörstekt till köttet och klyftpotatisen och det smakade väldigt gott! 

Kram ❤️


Bockstensturen

I år blev det ingen Bockstenstur för oss utan vi fick vara där och heja fram alla duktiga cyklister istället. Vi hittade en perfekt plats i skogen längst upp i en backe där vi satt och väntade. 

Vädret var helt okej; mulet, vind och inget regn. Vi hade med tunnbrödsrullar med tonfiskröra och goda bullar så vi klarade oss många timmar i skogen. 
(null)

Mossig fin skog 🌳

Vi hejade fram många trötta cyklister och många (inte alla) sken upp av våra hejarop😜

Blev lite sugen på att cykla och nu när revbenen inte gör alltför ont längre känns det som att jag snart vill testa att cykla igen💪🏼

Fin lördag i naturen! 

Kram ❤️