Lite hemmafix

Idag gick jag upp och drack en kopp the med mamma innan jag började rensa i min klädkammare. Där fanns mycket jag inte längre använder och kommer nog inte heller att använda. Skönt att få lite mer plats för de kläder jag faktiskt använder. 

Sen tog jag faktiskt en kort löprunda i skogen, det var längesen jag sprang så jag började med en minut jogg och en minut gång. Det var jobbigt och väldigt blött. Men kändes ändå skönt att kunna komma ut i skogen. 

Mamma och jag tittar mycket på julfilmer just nu, otroligt förutsägbara men ändå skönt att veta att de slutar lyckligt allihop! 

Idag åkte vi på en lite shoppingrunda både till Falkenberg och Halmstad. Köpte en bok jag väntat på och lite andra smågrejer. Vi lunchade på Pizza Hut och sen var det dags att åka hem igen. 
(null)

(null)

Gick en sväng runt "kvarteret" i skymningen och det hann bli mörkt innan jag var tillbaka. Träffade bästa orienteringskompisen och pratade en stund, är alltid lika fint att träffa någon av S & S, de ger en positiv energi på nåt vis! Det var även skönt att få lite luft. 

Idag ringde en kollega och föreslog en långpromenad på en slinga som vi inte varit på innan. Solen tittade fram och det var ganska skönt faktiskt. Tror jag vill tillbaka och springa den en annan gång, den var kupperad  och väldigt fin! 

Tänk vad fort en veckas ledighet går men känner ändå att jag hunnit med en hel del av allt som står på min lista. 

Ja, självklart har jag en lista…
Avslutade veckan med en grönkålspizza med fetaost

Kram ❤️


Hemma igen

Idag efter en liten sovmorgon och lite annat plock bytte vi om till cykelkläder och cyklade till Vesslunda. Solen sken och det blåste mycket påvägen dit. Vi cyklade våran vanliga runda minus några partier för att undvika några små backar då jag hade väldigt ont i foten. 

Det var många ute och promenerade i skogen och de allra flesta hälsade trevlig med ett leende. Jag cyklar väldigt långsamt en vanlig dag utan smärta men idag tog jag nog pris i långsamhet men det var ändå fint att komma ut. 
(null)

När vi kom hem gjorde vi en lite shoppinglista och Chefsmekanikern och Lillkillen åkte och handlade medan jag och mamma tittade på en julfilm. Plockade lite i sovrummet och packade upp allt efter resan. I morgon ska jag ta tag i lite rensning i klädkammaren. 

Mellankillen kom över och vi gjorde smashed burgers, mycket gott! 
Min fina ljuslykta❤️

Kram ❤️

Juldagen

Idag tog jag lite sovmorgon innan jag gick upp och bytte om till varma kläder för en promenad i det lite mildare vädret som kändes mycket kallare än i går. Det var ändå skönt att få komma ut lite. 
(null)

Vi gick en runda och passerade Åsby trädgård, ett ställe som jag verkligen kan rekommendera om man som jag gillar inredning. Där var det 50 % på alla julgrejer så jag köpte årets julkula. Jag köper en ny kula per år för att jag älskar julkulor i silver och vitt men jag har redan för många så det är egentligen ingen bra tradition…

Sen åkte vi till Chefsmekanikerns mamma för att äta upp alla rester från julbordet igår. Det blev både mat och fika och ungdomarna tittade på film.

Det blev en lugn juldag för oss. 

Kram ❤️