Äntligen löpning

Idag på jobbet var min fina kollega sjuk och några barn i de olika grupperna frånvarande så vi fick planera om lite och gick iväg på en gemensam utflykt till en lekpark. Barnen lekte fint tillsammans och vi hade en fin förmiddag. 

Efter jobbet bytte jag om till löparkläder och körde till FOK stugan och mötte upp min kollega och vår löpcoach. Vi sprang intervaller i backe på olika sätt och olika tider. Väldigt, väldigt jobbigt var det. Nästan fruktansvärt jobbigt. 
(null)

Vi joggade ner till parkeringen och sen åkte jag hem och fixade lite att äta. Känns så bra att vara igång igen💪🏼

Kram ❤️

Söndag

Idag var det dags för att gå över till vintertid igen och är inte det en av de bästa dagarna på hela året? Man vaknar och har sovit en extra timme men man har inte missat nåt, jag som är väldigt morgontrött får sova men klockan blir inte så mycket ändå. 

Vi gick upp och gjorde en veckomatsedel och åkte till Halmstad och handlade mat. Vi började med att ta en fika på Hallarna på Espresso House. Jag tog en focaccia med kyckling och mozzarella, mycket gott! Till efterrätt blev det en chokladboll. 

(null)

(null)

Sen åkte vi hem och jag städade lite, putsade fönster och röjde ut det gamla i växthuset. Sen var det dags att ta en löprunda i skogen. Det var också dags att Halloween pynta lite, skelettet Benji fick följa med och en lite ljusslinga med pumpor. Men när jag kom upp i skogen var där redan en jättelång ljusslinga och många utskurna pumpor längs stigen. Antingen skulle någon ha ett firande av nåt slag i kväll eller kanske i morgon. Trevligt att det händer nåt🎃
Lite suddig blev bilden i mörkret

Löpningen gick bra, sprang lite intervaller. 3 minuter löpning, 1 minuts gång och sen varvade jag detta i fyra varv. Blev en lagom runda i lagom tempo, så kul att vara igång! 

Kram ❤️

Haverdals naturreservat

Idag gick vi upp och åkte till IP och jag ägnade mig åt att städa alla omklädningsrum inför vintern. Det var inte speciellt jobbigt, de var i väldigt bra skick pga att de städats regelbundet av föräldrar under hela säsongen. Bra jobbat👍🏼

Efter några timmar var det klart och vi åkte hem och åt lite brunch. Efter brunchen packade vi grejer för att kunna koka kaffe och te och tog med min favorit, chokladbiskvier till Haverdal. 

Vi cyklade en runda i skogen och det var tidvis trötta ben som försökte trampa på. Har ökat min träningsdos den här veckan med typ 500%. Men det är så kul att vara igång igen och det är så fruktansvärt vackert ute just nu!

Allt är perfekt, fina färger och härligt lugn på nåt vis. Temperaturen är också så himla bra inte för kallt och inte för varmt, bara bra! När vi cyklat färdigt bytte jag lite kläder sen tog vi med kaffe, te och biskvier till ett bord och Chefsmekanikern fick koka kokkaffe, det bästa han vet❤️

(null)

Tack Sverige för att jag och alla andra har möjlighet att vistas i naturen helt gratis🇸🇪

Kram ❤️