Jag klarade det💪🏼

Idag var det dags för sista passet med Run academy. Vi i nybörjargruppen skulle springa 5 km utan att stanna. Och precis idag kom vintern på riktigt, det hade snöat ganska mycket under natten och det blåste riktigt kallt. 

Hur skulle det bli? Skulle det bli inställt eller? Nej då det blev av och vi sprang 5 kilometer utan att stanna i en decimeter snö. Det var kallt om fötterna och väldigt jobbigt för mina hälsenor/vader men det var bara att trampa på. Det gick inte fort men vi genomförde det och nu är höstens löpargrupp slut men jag har anmält mig till vårens grupp som startar vecka 12. Ska bli mycket intressant och se hur det går för mig i den gruppen, kommer jag att kunna hänga med? Vi får se! 
(null)

Kram ❤️


Jag gjorde det!

Idag klarade jag novemberutmaningen💪🏼! 
Känns bra att det bara är december kvar och det finns ju inte på kartan att jag inte skulle klara av den men vet ju inte än vad den innebär…
(null)

Det löser sig, det brukar det ju göra. Under november har jag sprungit tre dagar i veckan och promenerat många dagar och tyvärr inte hunnit med så mycket mtb, endast några pass blev det. Det hoppas jag ändra på under december, behöver bara se över alla lampor och se till att de är laddade när jag vill cykla. 

Kram ❤️



Adventsmys

Idag började jag dagen med att koka risgrynsgröt till frukosten. Sen blev det skinksmörgås och risgrynsgröt, mycket gott och ganska bra julkänsla! 

Efter frukost tog jag tag i det som jag inte blev klar med igår, hänga upp alla stjärnor som var kvar och ta fram lite annat pynt. Hos oss är allt julpynt vitt, grått och nästan ingenting är rött. Blev fint med alla fina ljuslyktor och batterislingor. Är nästan helt klar bara lite fix kvar. 
(null)

Avslutade dagen med att baka lussekatter MED saffran (såklart)! Som vi sedan smakade på tillsammans med julmust! 

Fin söndag! 

Kram ❤️