Sista dagen 2023

Idag vaknade vi tidigt i taktältet men somnade om lite innan vi gick in och åt frukost/lunch. Sen började jag förbereda inför kvällens mat. Så skönt att slippa fixa allt sen. 

Tittade lite på tv och sen var det dags att titta på hockey. Sverige mötte Finland och det är en måste match, det är sedan gammalt! Men jag orkade inte riktigt se hela så jag passade på att springa en runda i skogen. Det var blåsigt och väldigt blött. Det gick ganska bra men inte så fort. Men det blev av och det är det viktigaste. Hockeyn gick ju sådär det och  sverige förlorade. 

Vi åt trerätters, vi började med en toastskagen, sen ryggbiff med hasselbackspotatis och avslutade med en vaniljpannacotta med passionsspegel. Det blev väldigt lyckat. Vi såg Top Gun, både den första och den andra under kvällen. 
(null)

När vi skulle sova bäddade vi ännu en gång i taktältet och la oss för att sova. Regnet öste ner och det blåste ganska mycket men tillslut somnade jag. Sov bra även denna natt och så länge man låg under täcket var man varm. Hoppas att 2024 kommer att ge oss många fina äventyr tillsammans i taktältet!
(null)

Kram ❤️




Första natten

Idag var vi och handlade lite och fixade hemma. När vi fikat med mellankillen var det dags att montera taktältet. Det var ganska svårt eftersom jag är lite kort, stod på en pall men det är inte heller det lättaste när pallen liksom "tar slut" när man vill ta ett steg åt sidan. Vi kämpade på och tillslut fick vi det rätt och skruvade fast det och när man trodde att vi fixat det och var klara kom Chefsmekanikern på att det var åt fel håll. 

Bara att skruva loss alla skruvarna, lyfta ner det och få upp det åt andra hållet. Det var också så att samtidigt som vi kämpade med detta började det att ösregna. Kul med halländsk december😂
(null)

Passade på att springa en runda i skogen med min nya pannlampa. Det var väldigt blött precis som tidigare i vecka och min hälsena/vad gjorde inte lika ont den här gången. Skönt.

Efter god mat och lite film på tv var det dags att bädda i tältet innan vi kunde klättra upp. Det var ganska kallt från början men snart blev jag varm under det nya täcket. Sov hela natten och vaknade första gången vid 6. 

Spännande att testa det sedan när vi inte parkerat hemma på uppfarten.

Kram ❤️

Träning x2

Idag vaknade jag tidigt men låg kvar och lyssnade på en ljudbok. Gick upp och tog på träningskläder och tränade några olika pass med Vibes. Sen duschade jag och åkte till jobbet. Vi var tre som jobbade och vi hade ett barn. Det blir ganska långtråkigt. 

När jag slutade åkte jag till Jysk och köpte två nya täcken som vi ska ha i taktältet. Sen handlade jag lite innan jag åkte hem. 

När jag kom hem bytte jag om till löparkläder och sprang en runda i skogen med min nya pannlampa. Den fungerade perfekt och lyste mig igenom hela träningspasset. Det var väldigt blött i skogen så halva varvet fick jag lufsa/klafsa fram. Sprang fem varv idag och det kändes väldigt bra, det gick inte fort eftersom det var svårt att hålla någon som helst fart i 20 cm lervälling/sumpvatten. Och min hälsena/vad kändes bra.
(null)

Sen kom mellankillen och åt och vi avslutade kvällen framför ett pussel men hann även med en julfilm. 

Kram ❤️