Stormen som passerade

I helgen som var passerade stormen Malik som säker ingen missade, ingen här på den västra kusten iallafall. Vi hörde och kände hur det blåste runt vårt hus. Katten Nisse ville inte gå ut och det knakade i väggarna och alla fönster rörde sig otäckt i vinden. 

På söndagen passade vi på att ta en lite promenad i det soliga men blåsiga vädret. 
Det var fint, kallt och bitvis väldigt blåsigt! Det var fantastiskt fint vid havet! 

(null)

(null)

Kram ❤️


Är så uttråkad…

Dagarna går och jag är fortfarande hemma. Har försökt att inte bli stressad av att inte göra nåt alls men det är svårt. Är fortfarande väldigt trött och vilar och sover väldigt mycket varje dygn. 

Är fortfarande förkyld och lite hostig men det är egentligen tröttheten som är det som påverkar mig mest. Undrar när det kommer att ge med sig och när jag kommer att känna mig som vanligt igen. Vill inte vara så här trött! 

Idag och igår tog jag mig i kragen och bytte om till träningskläder och gick en sväng uppe i skogen. Låter bättre än det var men jag kom ut i alla fall. Det gick väldigt långsamt och jag kände mig väldigt trött efteråt men det var skönt att få lite luft💪🏼

(null)

Resten av dagen vilade jag och lyssnade på en ljudbok. 

Kram ❤️

Dagarna går utan att det händer nåt spännande

Idag har jag varit hemma i åtta dagar och från min arbetsgivare fick jag veta att jag behövde ha läkarintyg och från vårdcentralen fick jag uppgifter om att det inte behövdes förrän 15:e dagen. Så det blev nog fem sex samtal innan jag fick prata med en läkare som skulle skriva ett intyg. Mycket krångel när man är sjuk och knappt orkar tänka. 

Blir hemma någon dag till och hoppas att den värsta tröttheten ger med sig och hostan som kommer då och då vora skönt att bli av med! I morgon ska jag försöka gå ut lite. Om jag orkar…

Idag fick mellankillen svar och även han var positiv. Han är väldigt pigg än så länge och hoppas det fortsätter så men detta innebär att lillkillen som inte haft covid måste sitta i karantän fem dagar… han är inte glad alls! 

Till och med Nisse ligger och sover långa stunder av dagen. Är han påverkad av mig kanske 🤔

I morgon är en ny dag! 

Kram ❤️