Söndag

Vi gick upp och tog på varma kläder och åkte till en av Chefsmekanikerns kollegor för att hämta ett växthus som han ville bli av med. Tack så mycket säger vi om det! Det har blåst sönder lite och behöver lagas innan vi kan använda det men det ska bli kul att odla lite framåt våren. 

Sen körde vi hem och kokade the till mig och kaffe till Chefsmekanikern, som vi sedan tog med till Varberg för att se Stokillen på hans första match för i år. Kul men väldigt kallt trots att solen lyste på oss! 

På hemvägen var det dags att storhandla och sen hem och packa upp. Jag var trött och frusen men vi bytte om och tog en gemensam, kort löprunda. Det var jobbigt och jag fick ont i hälsenan/vaden men skönt när vi kom hem för då var det dags för ett varmt avslappnande bad. Sen blev det tacos och tv. 


Fin söndag! 

Kram ❤️

Lördag

Idag blev våra planer ändrade i sista stund och vi inledde dagen med en sen frukost och sen övningskörde jag och Lillkillen hem fina E. Det gick lugnt och fint och kommer nog gå bra👍🏼

Vi köpte med lite fika från Ica Maxi som vi myste med när vi kom hem. Vi hade långa diskussioner om landet i Öst och deras ledare med åsikter som är helt avskilda från verkligheten. Sen bytte jag om och tog en promenad i solnedgången, blev en fin lördag utan stress! 

(null)

Kram ❤️

Fin cykeltur

Idag slutade jag tidigt och handlade lite snacks innan jag körde hem. Unnade mig lite fredagsmys innan fredagsfys…

Sen bytte jag och Lillkillen om till cykelkläder och cyklade till Vesslunda. Solen sken och det blåste lite kallt men inte för mycket. Väl där insåg vi att det var som sjöar i skogen, det var VÄLDIGT blött så hela rundan gick nästan i vattenpölar. Väldigt kalla vattenpölar! Men det var ändå kul att komma ut, vet inte om det blev någon träning direkt men mycket frisk luft och kul att göra något med Lillkillen! 


(null)

När vi kom hem hade båda fötterna domnat och jag ville bara komma in och värma dem. Bytte om och tog ett varv med swiffermoppen innan jag stretchade lite på yogamattan. 

Känns som en helt okej fredag! 

Kram ❤️