Cykeldag

Idag är det redan torsdag och jag började tidigt, det blev en fin förmiddag på jobbet ute i solen med alla barnen och fina kollegor.  Det är skönt att vara ute så mycket som möjligt just nu då det låter mycket mindre när barnen skriker ute. Är ganska trött på det efter två veckor med en hel del skrik. 

Slutade tidigt och hade förberett och packat cykelkläder och tagit med min cykel till jobbet. Idag skulle jag åka till Mellbystrand och cykla på Buktenbanan. Det är en fin bana i låg tallskog som går längs havet. Inte svår utan bara härlig. Solen lyste när jag började cykla men efter första varvet började det att dugga och när jag var klar efter två varv ösregnade det. 
(null)
Ser ni att hösten smugit sig på?


På vägen hem passade jag på att åka till några loppisar i Halmstad. Hittade några saker som jag inte visste att jag behövde😂

Kram ❤️

Måndag

Det blev en fin dag på jobbet idag. Den började med ösregn och det blir ganska intensivt då det är många små barn som behöver hjälp i hallen men ju långre dagen gick ju varmare och finare blev vädret och barnen behövde mindre kläder vilket underlättar då vi går ut ofta. 

Stängde för en kollega och kom hem med en fruktansvärd huvudvärk, så satt ute på baksidan och vilade lite innan jag bytte om till cykelkläder och cyklade en sväng i Vesslunda. Där var jag helt ensam vilket är väldigt ovanligt men det var också väldigt blött med många djupa vattenpölar att cykla genom. Men det var skönt att komma iväg en stund och få vara i ute i skogen.
(null)

När jag kom hem hade Chefsmekanikern lagat väldigt god mat med grillad biff,  potatis i airfryern och svampsås. Sen avslutade jag dagen med att ta ett långt härligt bad i badkaret. 

Bra start på veckan!

Kram ❤️


Helg

Idag vaknade jag tidigt och var upp och hängde tvätt och satte på en ny tvättmaskin. Sen gick jag och la mig igen och somnade om ett tag. När jag vaknade igen gick jag upp och bytte om till löparkläder och satt en stund och väntade ut vädret men det såg inte ut att lätta med regnet så jag gick till skogen och sprang några varv i ösregnet. Ett tag lyste solen på mig men sen blev det sämre igen. 

(null)

Det kändes ganska bra när jag sprang och gick väldigt bra trots att jag inte sprungit på många veckor. Under semestern cyklade vi ganska mycket så det blev inte läge att springa nåt. 

När jag kom hem och hade duschat åt vi lite brunch innan vi åkte till skogen för att leta svamp. Och just idag var det en bra dag för oss, de senaste två åren har vi inte riktigt fått till det när vi letat svamp men idag var det dags. Vi hittade mycket kantareller och kände oss väldigt nöjda! 
(null)

(null)

Kram ❤️