Lördag

Vi var alla lite trötta när det var dags att gå upp och vi fick skynda oss för att hinna äta frukost och åka till dagens workshops. Under hela dagen var vi utomhus i skogen och fick lyssna till olika ämnen och även testa på praktiskt. Det blåste kallt men tillslut tittade solen fram på oss. 
(null)

Vid 16.30 åkte vi tillbaka till stugorna och nu var det dags att doppa oss i sjön. Jag lyckades övertala fyra av sex kollegor så vi blev fem som vågade doppa oss. Det var kallt men skönt när värmen spred sig i kroppen när man kom upp. Så kul att några vågade testa!
(null)

Sen satt vi i killarnas stuga och skrattade och hade det trevligt tillsammans tills det var dags att göra oss i ordning för middag uppe på Lassalyckan. När vi kom dit var det en röd matta utrullad och det var en fin tillställning med tre rätters middag och underhållning. Mycket trevligt! 
(null)

När vi tröttnade åkte vi tillbaka till campingen och bartömning stod på schemat. Vi lyckades ganska bra och stämningen var hög. Det blev sent och det straffade sig när vi dagen efter skulle gå upp…

Väldigt fin dag med fina kollegor!

Kram ❤️



Höstglöd

Idag var det äntligen dags. Vi skulle äntligen få åka till höstglöd i Ulricehamn. Det är en konferens för alla I Ur och Skul förskolor i Sverige.

Vi var sju stycken från jobbet och vi hade hyrt en minibuss på kommunens bilpool. När vi kom fram till Ulricehamn åkte vi till campingen och checkade in. Vi hade två stugor, en killstuga och en tjejstuga. 
(null)

Vi satt och jobbade någon timma innan det var dags att åka till Lassalyckan och fotbollshallen där allt skulle vara. Vi fick lyssna på lite sång och musik och en föreläsning av Beppe Singer. Den handlade om hur man inte ska göra som lärare. Många kloka idéer. Sen var det dags att åka tillbaka till stugorna och vi började helgen med ett glas bubbel utanför stugorna. 

(null)

Sen var det dags för att fixa i ordning oss innan middagsbufféen. Vi satt en stund och pratade och drack lite gott innan vi åkte tillbaka till Lassalyckan igen. Middagsbufféen var god och trubaduren var ok. 
(null)

Kvällen avslutades med många glada skratt i killstugan.

Kram ❤️

Torsdag

Idag öppnade jag på jobbet och vi hade en fantastiskt fin dag tillsammans med barnen då vi jobbade lite med matematik. Efter maten tyckte min finaste kollega att jag kunde gå hem lite tidigare. Tack snälla!

Bytte om till cykelkläder som jag hade tagit med mig till jobbet och åkte till Mellbystrand för en runda på Buktenbanan. Orkade bara ett varv och det fick räcka då benen var trötta efter gårdagens löprunda. 
(null)

Gick ner till stranden och tog ett dopp, det var lite sol och väldigt kallt i vattnet. Men skönt efteråt!! Kvällen ägnade jag mig åt att packa inför morgondagen.

(null)

Fin torsdag!

Kram❤️