På vägen hem

Idag gick vi upp och fixade iordning oss och gick ner och åt lite frukost. Den var lika bra idag och vi satt en stund då vi inte behövde skynda oss. Gick upp på rummet och packade allt och tog på cykelkläder. 

Sen åkte vi söder ut och på vägen hem hade vi sett ut ett ställe söder om Södertälje som hette Hölö, där det skulle finnas några stigar för mtb cykling. Det var lätt att hitta dit och vi fixade lite och cyklade iväg. 

Det satt blå skyltar märkta med mtb så vi cyklade på. Det var en fin uppvuxen skog med många olika stigar, dels breda motionsspår och däremellan fina stigar upp och ner på olika bergsknallar. Vi cyklade en bra stund och då märkte Chefsmekanikern att han hade tappat sin telefon. Vi fick cykla tillbaka några hundra meter på kringliga stigar och som tur var låg den uppe en berghäll. 
(null)

(null)
Läskig nedförsbacke


Rundan blev ca 8 km och när vi kom tillbaka till bilen lastade vi cyklarna och bytte om. Det var lite krångligt att byta om till vanliga kläder mitt på en parkering vid en skola när det plötsligt kom flera skolbussar körandes förbi. Men det fungerade ändå bra. Sen började vi resan hemåt, Vi stannade på KFC och åt kyckling, det var en ny upplevelse. 
(null)

Det blev två fina dagar på resa.

Kram ❤️



Kommentera inlägget här :