Helg

Helgen började med en löprunda och vi kom som vanligt i säng sent. Det innebär ju också att vi inte kommer upp så tidigt dagen efter heller. 

Men tillslut var vi uppe och hade då bestämt att vi skulle ut i det otroligt fina vädret och cykla. Frågan var ju var det var så torrt som möjligt. Kollade runt i olika appar och tillslut bestämde vi oss för att åka till Kinna och ett ställe lite utanför. Kinnafors eller KSK stugan som ett motionscentrum hette där. 

Vi cyklade iväg och insåg ganska snabbt att det var mycket väg vilket kändes ganska tråkigt och det gick en hel del uppför. Mina ben var väldigt trötta från fredagens löprunda och jag hade rejäl träningsvärk. Tillslut kom vi fram till en mindre grusväg som övergick till stig. Det blev en ganska lång runda som ändå innehöll några riktigt fina partier singeltrack blandat med grusväg. Vi fick se sol och fick en hel del frisk luft, härligt. 
(null)

När vi var färdiga åkte vi till ett mysigt café som tyvärr skulle stänga precis men vi köpte med oss en köttbulle macka och en äggmacka. När vi skulle gå fick vi med oss två croissanter, på köpet av en man som jag uppfattade som ägaren. Mycket trevligt! Vi fikade i bilen på en rastplats i närheten. Det blev hur bra som helst.
(null)

Kvällen innehöll god middag med ryggbiff och sötpotatispommes framför Melodifestivalen. 
(null)

Fin lördag!

Kram ❤️

Kommentera inlägget här :