John Bauerleden

Idag gick vi inte heller upp tidigt men vi hade inte speciellt bråttom heller. Vi hade bestämt oss för att cykla Bauerleden. En vandringsled som går uppe ovanför Vättern mellan Husqvarnaberget och Grännaberget. 

Chefsmekanikern kokade lite kaffe som dracks i solen och sen packade vi med lite matsäck och cyklade iväg på Bauerleden. Efter bara en liten stund träffade vi ett äldre par som vi pratade lite med, vi pratade om hur viktigt det är att ha något att göra tillsammans med sin partner. De hade sprungit tillsammans i hela sitt vuxna liv och på så vis haft mycket trevligt tillsammans. Så kul att prata med olika människor man möter. 

Vi cyklade vidare och det visade sig vara väldigt blött längs leden och det visade sig att vara ganska svår cyklat(i allafall för mig) jag fick gå på många ställen men försökte att cykla så mycket jag bara kunde. Kände mig väldigt, väldigt trött på nåt vis. Vi cyklade några kilometer och bestämde oss för att ta vägen tillbaka efter att vi fikat. 
(null)

IKHP har en mycket fin plats för cykelverkstad och Chefsmekanikern gillar att tvätta cyklar. 
(null)

(null)

När vi kom tillbaka till bilen passade vi på att duscha och sen satt vi i solen ett tag och bara njöt. Nästa mål var Gnosjö och att eventuellt cykla lite där i morgon. Vi valde att åka till Gnosjö camping och fick en plats med utsikt över sjön. Vi satte upp tältet och värmde lite mat till kvällsmat och toppade med lite snacks. 

Vi tittade lite på Eurovision innan vi klättrade upp i tältet och somnade. 

Kram ❤️

Kommentera inlägget här :